Olympionikovi Balážovi sa v Bukurešti nezadarilo, na ME skončil

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 13:19 • 2 min
Olympionikovi Balážovi sa v Bukurešti nezadarilo, na ME skončil

BUKUREŠŤ - V piatok predpoludním sa skončilo účinkovanie aj posledného slovenského zástupcu v individuálnych súťažiach na majstrovstvách Európy mládeže v lukostreľbe v rumunskej Bukurešti.

slovakia

left justify in out

Olympionik Boris Baláž, ktorého onedlho čaká štart v brazílskom Riu de Janeiro, sa v disciplíne olympijský luk juniorov prebojoval cez krajana Vladimíra Hurbana mladšieho do 3. kola vyraďovacej časti, ale v ňom nestačil na druhého nasadeného Thomasa Koeniga z Francúzska. Po prehre 2:6 nepostúpil Baláž do osemfinále a v konečnom poradí obsadil 17. priečku, Hurbana klasifikovali na 33. mieste.

V tímovom mixe v kladkovom luku slovenské duo Martin Kobza, Diana Paščenkovová vyradilo v 1. kole "pavúka" Rumunov (143:99), ale vo štvrťfinále tesne podľahlo neskorším tureckým šampiónom (146:148). Slovákom patrila konečná 6. pozícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies