Olympijská víťazka Vonnová sa zranila na tréningu

NETKY.SK • 20 November 2013, 09:10 • 2 min
Olympijská víťazka Vonnová sa zranila na tréningu

DENVER - Olympijská víťazka v zjazde a štvornásobná prvá žena Svetového pohára v alpskom lyžovaní Lindsey Vonnová má opäť zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Američanka sa zranila v utorok po páde na tréningu zjazdu v Copper Mountain. Vonnová posledné mesiace rehabilitovala po februárovom zranení pravého kolena a jej návrat do seriálu Svetového pohára sa očakával na budúci týždeň v Beaver Creeku.
Zo svahu ju odviezli do neďalekého Vailu, kde ju vyšetril ortopéd Bill Sterett, ktorý jej vo februári 2013 operoval aj potrhané kolenné väzy. „Nebola prijatá do nemocnice. V súčasnosti ju vyšetruje doktor Sterett. V priebehu najbližších 24 hodín budeme mať presnejšie informácie o jej stave,“ informoval denník Denver Post Vonnovej publicista Lewis Kay. 
Vonnová je momentálne partnerkou golfistu Tigera Woodsa. Dvojica minulú nedeľu navštívila zápas ligy amerického futbalu NFL medzi Denverom a Kansasom City. Dvadsaťdeväťročná zjazdárka vynechala obrovský slalom Svetového pohára v Söldene i slalom v Levi, aby mohla trénovať a pripraviť sa na zimné olympijské hry 2014 do Soči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies