Olivia Newton-John odhalila v Las Vegas svoju voskovú figurínu

NETKY.SK • 11 August 2014, 13:20 • 2 min
Olivia Newton-John odhalila v Las Vegas svoju voskovú figurínu

LAS VEGAS - Austrálska speváčka a herečka Olivia Newton-John odhalila v sobotu v múzeu Madame Tussauds v Las Vegas svoju voskovú figurínu. Figurína znázorňuje Sandy, ktorú herečka stvárnila vo filmovom muzikáli Pomáda (1978).

slovakia

left justify in out

"Je to veľmi zvláštne. Ako predtým a potom," uviedla 65-ročná Newton-John krátko po odhalení figuríny, ktorej výroba stála 300-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 224-tisíc eur). Figurína bude v Las Vegas iba týždeň, potom ju prevezú do Hollywood Wax Museum.

 

Olivia Newton-John začínala ako folková speváčka a v polovici 70. rokov minulého storočia dosiahla úspech s albumami If You Love Me, Let Me Know (1974) a Have You Never Been Mellow (1975). Po spomínanom muzikáli Pomáda (1978), ktorý ju preslávil na celom svete, si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Vyrieši to dieťa? (1988). Naďalej sa venovala aj hudbe, pričom za svoju tvorbu získala štyri ceny Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby I Honestly Love You, Have You Never Been Mellow, Magic, Xanadu (feat. Electric Light Orchestra) alebo Physical. V roku 1992 jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Boj s chorobou vyhrala a v súčasnosti sa angažuje v nadácii Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre, ktorej náplňou je podpora ľudí chorých na rakovinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies