Olajuwon: Bryant sa odo mňa naučil najviac

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 10:33 • 2 min
Olajuwon: Bryant sa odo mňa naučil najviac

HOUSTON - Brány slávneho ranča Hakeema Olajuwona neďaleko Houstonu v lete otvorilo už veľa basketbalistov, čo sa chceli priučiť podkošovému remeslu od jedného z najlepších pivotov v dejinách NBA.

slovakia

left justify in out

Účasť na drile, za ktorú bývalý skvelý podkošový hráč údajne berie 50-tisíc dolárov týždenne, využili Dwight Howard, Emeka Okafor, Jao Ming či Amar'e Stoudemire. "Pomáhal som mnohým hráčom, ale najviac z našej spolupráce vyťažil Kobe Bryant. Ako ho sledujem, v okolí koša sa orientuje prirodzene a vie si tam perfektne poradiť," povedal 53-ročný Olajuwon paradoxne o strieľajúcom rozohrávačovi, ktorý po tejto sezóne zavŕši aktívnu činnosť. "Akeem The Dream" sa stal vďaka rokom 1984 - 2001 klubovou ikonou houstonských Rockets. Dvakrát triumfoval s týmto tímom v lige (1994, 1995), kde počas kariéry nastrieľal 26 946 bodov. Patrí medzi neodmysliteľných členov Siene slávy. Informoval server sportingnews.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies