Okrádal suseda dôchodcu, hrozí mu až osem rokov

NETKY.SK • 26 September 2014, 10:51 • 2 min
Okrádal suseda dôchodcu, hrozí mu až osem rokov

BRATISLAVA/NITRA - Niekoľkokrát sa v Hurbanove vlámal do domu svojho suseda dôchodcu a okrádal ho, 49-ročný Ľubomír vždy využil chvíľu, keď 79-ročný pán nebol doma.

slovakia

left justify in out

Z každej takejto návštevy si aj niečo odniesol. Ukradol televízor, bicykel a príslušenstvo k nemu. Dôchodcovi zmizol aj fax, kopírka, dokonca plynové kachle, plynová trúba, oceľový rebrík, desiatka hliníkových okien, rôzne kovové úchytky, káble, či elektrická kosačka. Zlodej sa pri vypočúvaní priznal, všetky nakradnuté veci rozobral a odovzdal v zberných surovinách. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, susedovi narobil škodu za viac ako 2 000 eur. Vyšetrovateľ ho obvinil z krádeže a porušovania domovej slobody. Keďže okrádal dôchodcu, ktorý je v trestnom zákone definovaný ako chránená osoba, hrozí mu aj vyšší trest. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies