Ohlasy médií: Vroom vroom Froome oslavoval so šampanským a pivom

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 10:18 • 2 min
Ohlasy médií: Vroom vroom Froome oslavoval so šampanským a pivom

PARÍŽ - Ohlasy médií na triumf Brita Chrisa Froomea na 103. ročníku najslávnejších cyklistických pretekov sveta Tour de France a na výkony Slováka Petra Sagana, ktorý piatykrát v rade vybojoval na podujatí zelený dres pre víťaza bodovacej súťaže a získal aj titul najbojovnejšieho pretekára celej Tour:

slovakia

left justify in out

Telegraph (V.Brit.): "Chris Froome: seriálový víťaz, bojovník a konečne ho oceňuje aj verejnosť za jeho talent. Moment, keď zahodil zničený bicykel a bežal na Mont Ventoux, vstúpi do histórie."

 

The Sun (V.Brit.): "Vroom vroom Froome. Chris Froome oslavoval svoj tretí titul na Tour de France so šampanským a pivom."

 

L'Equipe (Fr.): "Víťazom Tour de France 2016 je Chris Froome. V ďakovnej reči vzdal hold svojmu tímu a spomenul si aj na obete útoku v Nice. Peter Sagan ovládol bodovaciu súťaž a získal aj titul najbojovnejšieho jazdca."

 

AP (USA): "Po oslavách s pivom a šampanským vydal Chris Froome emotívnu správu z pódia pre víťazov Tour de France na Elyzejských poliach. Desať dní po krvavom útoku v Nice, pri ktorom zahynulo 84 ľudí, britský jazdec, často sa pripravujúci na francúzskej riviére, všetkým pripomenul, čo symbolizuje Tour."

 

cyclingnews.com: "Chris Froome po treťom triumfe na Tour de France vzdal hold svojmu tímu Sky. Žltý dres venoval svojim kolegom."

 

sport.cz (ČR): "Froome skompletizoval víťazný hetrik."

 

iDnes.cz (ČR): "André Greipel sa v záverečný deň Tour dočkal a pripísal si prvé tohtoročné víťazstvo. Celkový triumf obhájil Chris Froome, ktorý došiel do cieľa po boku svojich tímových kolegov. Bodovaciu súťaž ovládol po piaty raz za sebou Peter Sagan a k vyrovnaniu absolútneho rekordu Erika Zabela mu už chýba iba jeden triumf."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies