Ohavná pomsta za rozvod! Toto rozkošné dievčatko uškrtil vlastný otec

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 15:51 • 2 min
Ohavná pomsta za rozvod! Toto rozkošné dievčatko uškrtil vlastný otec

Štyridsaťsedemročný Neil White uškrtil svoju sedemročnú dcéru Gabrielle, ktorú mal v striedavej starostlivosti s Michelle Hord-White. Tá je viceprezidentkou americkej televíznej stanice NBCUniversal.

slovakia

left justify in out

​Muž sa následne pokúsil o samovraždu, no prežil. K tragédii došlo v New Yorku. Páchateľ po ohavnom čine poslal niekoľko sms dcérinej opatrovateľke, ktorá v dome našla Whitea s podrezaným zápästím a jeho mŕtvu dcéru.  Muž síce tvrdil, že jeho dcéra “iba odpočíva”, opatrovateľka však okamžite zalarmovala políciu a tiež záchranku.

 

Privolaná záchranka však dievčatku nedokázala pomôcť. Podľa polície ju otec uškrtil v jej vlastnej posteli. White bol okamžite zatknutý a obvinený z vraždy druhého stupňa. Matka mŕtveho dieťaťa sa po príchode na miesto činu nervovo zrútila. 

 

Manželský pár spolu dlhšiu dobu nežil a dcéru Gabrielle mal v striedavej starostlivosti. Michelle Hord-White v apríli podala žiadosť o rozvod. K tragédii však došlo iba deň potom, čo White súhlasil s porozvodovým vysporiadaním majetku a manželke mal prenechať dom, v ktorom sa celá tragédia odohrala.

 

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies