Odolá Chelsea ponuke Realu? Hazard sa môže stať najdrahším hráčom

NETKY.SK • 2 Január 2018, 08:44 • 2 min
Odolá Chelsea ponuke Realu? Hazard sa môže stať najdrahším hráčom

Madrid - Real Madrid má vážny záujem o belgického futbalistu Edena Hazarda. Španielsky veľkoklub ponúkne za kreatívneho stredopoliara FC Chelsea 120 miliónov libier. Keby sa tento transfer zrealizoval, išlo by o historicky najdrahší prestup na Britských ostrovoch.

slovakia

left justify in out

Hazard má v londýnskom klube zmluvu ešte na dva a pol roka, ale keď ostane v drese "The Blues" ešte ďalší rok, jeho hodnota bude výrazne nižšia. Informoval o tom denník The Sun.

 

Hazard pôsobí na Stamford Bridge od roku 2012. V drese "The Blues" doteraz dvakrát vyhral anglickú Premier League, raz triumfoval v Ligovom pohári a Európskej lige. Svoj obdiv ku kreatívnemu Belgičanovi netají ani tréner Realu Madrid Zinedine Zidane. Francúz dokonca vedeniu "bieleho baletu" odporúčal angažovanie Hazarda už v čase, keď hrával za Olympique Lille (2007-2012).

Funkcionári Chelsea sa svojej hviezdy nechcú vzdať bez boja a údajne pripravujú novú ponuku s týždenným platom viac ako 340-tisíc eur. Podľa denníka The Telegraph sa Hazard napokon rozhodne zostať v Londýne, čo sa zrejme nedá povedať o jeho krajanovi Thibautovi Courtoisovi. Dvadsaťpäťročnému brankárovi platí súčasný kontrakt do 30. júna 2019 a čoraz hlasnejšie sa hovorí o tom, že v priebehu roka 2018 zmení klubovú adresu.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies