Obvinili štyroch podozrivých z prepadnutia Kim Kardashian

NETKY.SK • 13 Január 2017, 11:37 • 2 min
Obvinili štyroch podozrivých z prepadnutia Kim Kardashian

PARÍŽ - Parížska prokuratúra obvinila štyri osoby podozrivé zo spoluúčasti na lúpežnom prepadnutí americkej televíznej celebrity Kim Kardashian West.

slovakia

left justify in out

Obvinení sú vo veku 27 až 64 rokov, pričom čelia rôznym obvineniam vrátane ozbrojenej lúpeže, únosu či obchodovania s kradnutými predmetmi. Je medzi nimi aj 27-ročný Gary Madar, brat šoféra 36-ročnej Kardashian West Michaela Madara, ktorého prepustili v stredu. Ďalší šiesti podozriví zo 17 pôvodne zadržaných ľudí zostávajú naďalej v policajnej väzbe, o ich prípadnom obvinení by sa malo rozhodnúť dnes.

 

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Podľa dostupných informácií do apartmánu Kardashian West vošli maskovaní lupiči prezlečení za policajtov a namierili na ňu zbraň. Manželku rappera Kanyeho Westa zviazali a nechali ju v kúpeľni, no fyzicky jej neublížili. Z apartmánu jej zmizli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Podozrivých zatkli v pondelok skoro ráno počas razií v okolí Paríža, ako aj v ďalších mestách vo Francúzsku. Počas zásahu našli 200-tisíc eur v hotovosti, no ukradnuté šperky sa vyšetrovateľom zatiaľ nepodarilo vypátrať. Polícia zadržala podozrivých na základe stôp DNA, ktoré zanechali na mieste činu. Vzorky odobrali z materiálu, ktorým Kardashian West zviazali, ako aj z diamantového prívesku v tvare kríža, ktorý pri úteku stratili. Ostatných podozrivých vypátrali na základe vyhodnocovania videozáznamov a monitoringu.

 

Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies