Obranca Bača odchádza na hosťovanie do Slavie, Bulík predsa do Litoměříc

NETKY.SK • 12 Október 2016, 13:12 • 2 min
Obranca Bača odchádza na hosťovanie do Slavie, Bulík predsa do Litoměříc

HRADEC KRÁLOVÉ - Český extraligový klub HK Mountfield Hradec Králové hlási zmeny v hráčskom kádri týkajúce sa aj Slovákov.

slovakia

left justify in out

Prvou z nich je presun obrancu Martina Baču na hosťovanie do Slavie Praha. Dvadsaťsedemročný Lipták sa po letnom príchode zo Znojma do Hradca neprebojoval do základnej zostavy a hral v druhej najvyššej súťaži za Litoměřice. Najtrestanejší hráč slovenskej extraligy v sezóne 2011/2012 pôsobí v Česku od roku 2014.


Útočník Tomáš Bulík napokon neopúšťa organizáciu klubu HK Mountfield Hradec Králové. Tridsaťjedenročný rodák z Prešova pôvodne odmietol preradenie do prvoligových Litoměříc, napokon však zmenil názor. "Prehodnotil svoje stanovisko. Prišiel za nami s tým, že sa unáhlil a bude pokračovať v Litoměřiciach. Chce dokázať, že je kvalitný hokejista a možno sa v blízkej budúcnosti prebojuje späť do kádra Hradca. Zvážili sme to a súhlasili s tým, aby sa Tomáš zapojil do prípravy aj zápasov. Mal by byť pripravený už na stredajší duel Litoměříc proti Havířovu," informoval na oficiálnom webe klubu generálny manažér HK Mountfield Hradec Králové Aleš Kmoníček.

 

Tomáš Bulík reprezentoval Slovensko na MS 2010, v sezóne 2011/2012 získal so Slovanom Bratislava slovenský titul.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies