Obnovili vyšetrovanie vraždy šéfredaktora novín Dan z mája 2004

NETKY.SK • 20 September 2013, 17:31 • 2 min
Obnovili vyšetrovanie vraždy šéfredaktora novín Dan z mája 2004

PODGORICA - Čiernohorská justícia obnovila vyšetrovanie vraždy domáceho novinára spred takmer desiatich rokov. V kauze hrdelného zločinu, ktorého obeťou sa stal Duško Jovanovič, šéfredaktor opozičných novín Dan, sa totiž objavili nové skutočnosti, uviedol dnes pre miestne médiá námestník najvyššieho štátneho zástupcu Veselin Vučkovič.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov pochádzajú nové informácie z júlového zasadania parlamentného bezpečnostného výboru. V súčasnosti prebiehajú na základe nich výsluchy policajtov, ktorí sa v minulosti podieľali na vyšetrovaní prípadu.

Jovanoviča zastrelili v máji 2004 pred sídlom redakcie novín Dan z okoloidúceho motorového vozidla, pripomenula tlačová agentúra APA. Pred troma rokmi odsúdili v kauze právoplatne na 18 rokov väzenia spolupáchateľa, 33-ročného Damira Mandiča, ktorý sedel v aute atentátnikov, avšak nestrieľal. Identita vraha je tak stále neznáma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies