Obeťou vydierania aj Gerard Piqué a Shakira?

NETKY.SK • 19 November 2015, 17:08 • 2 min
Obeťou vydierania aj Gerard Piqué a Shakira?

BARCELONA – Hviezda Barcelony Gerard Piqué sa mal stať tiež obeťou vydierania. Predmetom malo byť domáce video, na ktorom sa futbalista oddáva radovánkam so svojou partnerkou, speváčkou Shakirou.

slovakia

left justify in out

V nadväznosti na škandál Karima Benzemu a Mathieu Valbuenu priniesol informácie o tomto prípade španielsky portál Diario Vasco. Podľa informácií mal prominentný pár vydierať ich bývalý zamestnanec.

Dvadsaťosemročný futbalista sa stretol s kolumbijsku popovou hviezdou počas natáčania videoklipu k jej piesni Waka Waka (This time for Africa), ktorá sa stala oficiálnou hymnou MS 2010 v Južnej Afrike. Piqué nakoniec so španielskou reprezentáciou tieto majstrovstvá sveta vyhral.

Ich vzťah sa od MS 2010 prehĺbil a majú spolu dvoch synov Milana a Sashu. Celú záležitosť okolo vydierania však prominentná dvojica zatiaľ nekomentovala.

Podľa španielskych zákonov hrozí páchateľovi vydierania až päťročné väzenie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies