Obrovská tragédia na bratislavskej Kolibe!

NETKY.SK • 19 December 2021, 15:53 • 2 min
Obrovská tragédia na bratislavskej Kolibe!

BRATISLAVA - Na bratislavskej Kolibe došlo v nedeľu k pádu konára zo stromu na maloletého chlapca, ktorý podľahol zraneniam.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff i polícia na sociálnej sieti.

 

img

 

Bratislavskí policajti aktuálne zasahujú pri tragickej udalosti, ku ktorej došlo v nedeľu krátko pred 11.00 h na bratislavskej Kolibe. „Podľa doterajších informácií Na ceste na Kamzík došlo k ulomeniu a následnému pádu konára zo stromu na maloletého chlapca. Ten zraneniam spôsobených pádom konára podľahol," vysvetlil Szeiff.

 

 

Na mieste zasahovali aj záchranári. „Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc zranenému dieťaťu. Žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa ho nepodarilo zachrániť. Viac informácií vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžem poskytnúť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

 

Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III.

Starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý na sociálnej sieti uviedol, že situáciu preveruje aj mestská časť, keďže k tejto tragédii došlo v jej katastri. Obyvateľov i návštevníkov Bratislavy vyzval, aby si aktuálne dávali pozor na silný vietor, ktorý môže krátkodobo v nárazoch dosiahnuť rýchlosť až 85 kilometrov za hodinu.

 

„Je lepšie zostať doma, no keď sa už vyberiete na prechádzku, určite sa vyhnite miestam so stromami. Buďte opatrní," uviedol starosta.

 

Možno vás zaujme: Neľudské zaobchádzanie vo väzení spôsobilo Saakašvilimu zhoršenie zdravotného stavu

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies