Odchod Nicholsonovej stranu SaS mrzí, no plne ho rešpektujú

NETKY.SK • 12 Február 2021, 10:14 • 2 min
Odchod Nicholsonovej stranu SaS mrzí, no plne ho rešpektujú

BRATISLAVA - Dôvodom Nicholsonovej odchodu má byť tlačová konferencia z 8. februára.

slovakia

left justify in out

Stranu Sloboda a Solidarita (SaS) mrzí odchod europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej. Jej rozhodnutie však v strane rešpektujú. Uviedol to hovorca SaS Ondrej Šprlák.

„Mrzí nás, že sa naša zakladajúca členka takto rozhodla. Poznáme ju dlho, vieme, že toto jej rozhodnutie nepadlo ľahko, no rozhodla sa slobodne a my to budeme rešpektovať,“ dodal Šprlák.

 

Rozhodla som sa odísť zo strany SaS. Kauza, ktorú som rozpútala, spôsobila strane problémy a prehĺbila napätie vo...

Uverejnil používateľ Lucia Nicholsonová verí v zdravý rozum Štvrtok 11. februára 2021


Ďuriš Nicholsonová vo štvrtok 11. februára oznámila, že sa zo strany rozhodla odísť. Dôvodom jej odchodu má byť tlačová konferencia z 8. februára, na ktorej europoslankyňa vyhlásila, že Slovensko môže prísť o miliardu eur, keďže do konca roku 2020 nezabezpečilo premiestnenie týchto peňazí z Európskeho fondu regionálneho rozvoja. Tlačovka následne vyvolala spor s vicepremiérkou Veronikou Remišovou (Za ľudí), ktorá kritiku europoslankyne odmietla. Nicholsonová tvrdí, že kauza, ktorú rozpútala, spôsobila strane problémy a prehĺbila napätie vo vládnej koalícii.

 

img

 

"Rozhodla som sa odísť zo strany SaS. Kauza, ktorú som rozpútala, spôsobila strane problémy a prehĺbila napätie vo vládnej koalícii. Nezvládla som formu tlačovej konferencie a preto vyznela ako frontálny útok na Veroniku Remišovú, čo mi je ľúto. Ako politik viem, že forma je často dôležitejšia ako obsah," informovala na sociálnej sieti Lucia Ďuriš Nicholsonová.

 

Prečítaj si tiež: Nicholsonová odchádza z SaS: Nejde o zbabelosť, ale o priznanie si politickej zodpovednosti



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies