Obama vystúpi s prejavom o výsledkoch stratégie v Afganistane

NETKY.SK • 14 December 2010, 07:57 • 2 min
Obama vystúpi s prejavom o výsledkoch stratégie v Afganistane

Obama vystúpi s prejavom o výsledkoch stratégie v Afganistane - Politika Americký prezident Barack Obama vystúpi vo štvrtok s prejavom o výsledkoch súčasnej stratégie vojny v Afganistane. Informoval o tom dnes Biely dom.

slovakia

left justify in out

Americký prezident Barack Obama vystúpi vo štvrtok s prejavom o výsledkoch súčasnej stratégie vojny v Afganistane. Informoval o tom dnes Biely dom.
      Ako uviedol hovorca Bieleho domu Robert Gibbs, prezident je presvedčený o tom, že Spojené štáty dosahujú v Afganistane pokrok. Ide o najnovší signál toho, že Obama zrejme neoznámi žiadne výraznejšie zmeny v stratégii.
      Po Obamovom príhovore predstúpia pravdepodobne pred novinárov minister obrany Robert Gates, ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová a niektorí ďalší predstavitelia. Z prezidentovej strany sa neočakáva rozsiahly prejav.
      Minulý mesiac Obama navštívil amerických vojakov pôsobiacich v Afganistane.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies