O vstupenky na MS 2014 prejavilo záujem viac ako milión ľudí

NETKY.SK • 21 August 2013, 12:23 • 2 min
O vstupenky na MS 2014 prejavilo záujem viac ako milión ľudí

SAO PAULO - Medzinárodná futbalová federácia FIFA obdržala viac ako milión žiadostí o vstupenky na MS 2014 v Brazílii počas prvých siedmich hodín od spustenia predaja.

slovakia

left justify in out

Podľa predstaviteľov strešného orgánu svetového futbalu prejavili fanúšikovia enormný záujem o lístky vo všetkých cenových kategóriách. Najviac žiadostí prišlo z Brazílie, Argentíny, USA, Čile a Anglicka. "Očakávame, že záujem prevýši naše možnosti každému vyhovieť," píše sa v stanovisku FIFA, ktorá vyžrebuje majiteľov vstupeniek v októbri. 

Ceny lístkov na finále sa pohybujú v rozmedzí 440 až 990 dolárov. Za úvodný zápas na štadióne v Sao Paulo zaplatia diváci od 220 do 495 dolárov. Vstupenky pre domácich fanúšikov nad 60 rokov, študentov a obyvateľov zo sociálne slabších rodín sa pohybujú v nižších cenových kategóriách. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies