O staronovú Nokiu 3310 je enormný záujem

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 14:39 • 2 min
O staronovú Nokiu 3310 je enormný záujem

LONDÝN – V predpredajoch zaznamenali, že o tento jednoduchý telefón je väčší záujem ako o akýkoľvek najmodernejší smartfón novej generácie.

slovakia

left justify in out

Vo Veľkej Británii zaznamenali rekordné objednávky na Nokiu 3310, ktorú predstavili na veľtrhu MWC v Barcelone. Nový majiteľ presne vedel ako osloviť potenciálnych zákazníkov. Rovnaký dizajn a názov mobilu zo začiatku Milénia, ľudí jednoznačne presvedčil.

 

Carphone Warehouse najväčší predajca mobilných telefónov v Británii zaznamenáva až desaťnásobne väčší záujem o tento obyčajný tlačidlový telefón so základnými funkciami, ktorý predbehol v predajnosti aj najobľúbenejšie Samsungy. Nokia 3310 mala byť len uvádzacím modelom, tzv. comebackom, ktorý hlavne podporí predajnosť smartfónov obnovenej značky Nokia.

 

 Analytici sa obávajú, že pre obrovský záujem o tento jednoduchý telefón, ktorý sa predáva zhruba za 60 eur, nový majiteľ veľa nezarobí. Aj napriek  dopytu tento retro telefón sa bude  dovážať iba v rámci európskeho trhu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies