Novým trénerom Sylvestra v Norimbergu je Švajčiar Weiler

NETKY.SK • 12 November 2014, 11:21 • 2 min
Novým trénerom Sylvestra v Norimbergu je Švajčiar Weiler

NORIMBERG - Švajčiar Rene Weiler sa stal novým trénerom nemeckého druholigového futbalového klubu 1. FC Norimberg, v ktorom pôsobí aj slovenský útočník Jakub Sylvestr. Vo funkcii nahradil odvolaného Valeriena Ismaëla, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Ismaël doplatil na zlé výsledky v prebiehajúcej sezóne. S tímom, ktorý si dal za cieľ návrat do najvyššej súťaže, zaznamenal v úvodných 13 zápasoch až sedem prehier a v tabuľke II. bundesligy mu aktuálne patrí 14. priečka. Weiler naposledy viedol švajčiarskeho prvoligistu FC Aarau.
      

V Norimbergu bol donedávna asistentom bývalý slovenský reprezentant Marek Mintál. Dlhoročný hráč 1. FCN skončil vo funkcii koncom októbra, podľa nemeckých médií sa chce naplno venovať dokončeniu trénerskej licencie na Slovensku. Podľa periodika Bild bola však dôvodom jeho odchodu nefungujúca spolupráca s hlavným koučom Ismaëlom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies