Novým generálnym riaditeľom Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby (NASES) je Ľubomír Mindek

NETKY.SK • 22 December 2023, 15:30 • 2 min
Novým generálnym riaditeľom Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby (NASES) je Ľubomír Mindek

BRATISLAVA - Minister informatizácie Richard Raši odvolal doterajšieho generálneho riaditeľa Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby (NASES) Pavla Karela. Na jeho post nastupuje dlhoročný IT odborník Ľubomír Mindek.

slovakia

left justify in out

Nový generálny riaditeľ je líder s viac ako 15-ročnými riadiacimi skúsenosťami v oblasti digitálnej transformácie a riadenia IT služieb. Do NASES, v ktorom pôsobil už v rokoch 2019 a 2020, sa vracia zo Slovenskej pošty, kde zastával pozíciu generálneho riaditeľa a riaditeľa IT úseku. Počas uplynulých rokov pracoval aj v Národnom centre zdravotníckych informácií (NCZI) či v renomovaných organizáciách ako Oracle Slovakia, CSC Computer Sciences, OMNICOM, IBM Slovakia a Hewlett-Packard. Študoval na Elektrotechnickej fakulte na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MIRRI SR, Foto: Aktuality.sk / TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies