Nový tréner Rada s cieľom prebrať Spartu k životu

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 08:42 • 2 min
Nový tréner Rada s cieľom prebrať Spartu k životu

Praha - Český futbalový klub Sparta Praha povedie bývalý kouč reprezentácie Petr Rada. V pondelok vedenie klubu odvolalo tandem Tomáš Požár - David Holoubek. Tí neustáli tretiu jarnú prehru, ktorú utrpel tím v nedeľňajšom súboji s FK Mladá Boleslav (0:1).

slovakia

left justify in out

"Dal som sa na trénovanie, takže licitovať o ponuke, najmä keď príde zo Sparty… Bolo to rýchle, ale preto som tréner, aby som trénoval. Som rád, že som momentálne v Sparte, aj keď situácia nie je ideálna," citoval slová kouča pred utorkovým predpoludňajším tréningom na Letnej internetový portál idnes.cz.

 

Sparte patrí po 20. kole najvyššej českej súťaže až tretia priečka v tabuľke, ktorá ho odkláňa od majstrovského kurzu. Na lídra a mestského rivala Slaviu strácajú "sparťania" deväť bodov.

 

"Neviem, či je Sparta vôbec chorá. Myslím, že je zdravá, ale prechádza určitým útlmom, menšou krízou. Budem sa snažiť, aby sa to zlepšilo. Aby prišlo viac bojovnosti, nasadenia. Najväčším dielom však musia prispieť samotní hráči," prezradil nový tréner, ktorý dostal zmluvu na dobu neurčitú. "Ja som o zmluve nelicitoval, prišiel som sem trénovať a všetko ostatné budeme riešiť neskôr," dodal Rada.

 

Prvý zápas čaká Radu v piatok proti Zlínu a po reprezentačnej prestávke derby na Slavii.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies