Nový šampión welterovej váhy chce zobrať svoj opasok o položiť ho Trumpovi na stôl

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 15:45 • 2 min
Nový šampión welterovej váhy chce zobrať svoj opasok o položiť ho Trumpovi na stôl

BRATISLAVA - Na galavečeri UFC 225 sa proti sebe postavili Colby Covington a Rafael dos Anjos v zápase ktorom išlo o dočasný titul welterovej váhy UFC. V zápase vyhral Covington na body po 5 kolách. Na pozápasovej tlačovke odznelo pár veľmi zaujímavých myšlienok z úst nového šampióna.

slovakia

left justify in out

Prvá vec s ktorou začal bolo, že jeho prvá cesta zavedie do bieleho domu, kam zoberie svoj opasok a položí ho Trumpovi na stôl. A to z toho dôvodu lebo jeho aj prezidenta ženie dopredu tá istá vec: prezident chce znovu urobiť Ameriku veľkou a silnou a on má zasa takéto isté plány s welterovou váhou v UFC.

 

Jeden z prítomných novinárov sa ho spýtal či by nechcel zápas s GSP-m. Tu je jeho odpoveď: "Jasné, veľmi rád by som zápasil s GSP-m s tým Kanaďanom čo rád srká ten ich sirup. Pochoval by som ho."

 

Šanca na zrealizovanie tohoto zápasu je veľmi malá. Je jasné, že s GSP-m by chcel zápasiť každý zápasník na svete, nakoľko honorár za takýto zápas by bol určite obrovský.

 

Na stranu Woodleyho mal tiež pár teplých slov. Povedal, že opasok ktorý má teraz on, je pravý a ten ktorý ma Woodley je iba vymyslený a, že ho pozná veľmi dobre lebo trénovali spolu v Amerikan Top Team. Povedal aj výsledok ich vzájomného duelu: Ukončil by som ho v prvých troch kolách. Woodley nemá kondičku a je aj veľmi vypočítateľný.

 

Nevynechal ani tím amerického futbalu Philadelphia Eagles, ktorý odmietli pozvánku prezidenta Trumpa."Ak uvidím niektorého z nich na ulici, tak ho vyfackám."

 

Covington má za sebou sériu 6 vyhratých zápasov, najbližšie by sa chcel predstaviť v New Yorku v Madison Square Garden. Hovorí, že sa veľmi zlepšil v stoji a to čo teraz predviedol proti dos Anjosovi ešte z ďaleka nie je všetko čo od neho môžeme očakávať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies