Nový futbalový riaditeľ Blackburnu to trénerovi neuľahčuje: Tri prehry a si out!

NETKY.SK • 12 August 2012, 21:29 • 2 min
Nový futbalový riaditeľ Blackburnu to trénerovi neuľahčuje: Tri prehry a si out!

Nový futbalový riaditeľ Blackburnu to trénerovi neuľahčuje Tri prehry a si out! Futbal BLACKBURN – Tréner Blackburn Rovers, Steve Kean, príde o prácu, ak jeho tím prehrá prvé tri zápasy v nadchádzajúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

imgBLACKBURN – Tréner Blackburn Rovers, Steve Kean, príde o prácu, ak jeho tím prehrá prvé tri zápasy v nadchádzajúcej sezóne.

Shebby Singh, v minulej sezóne ešte ako publicista v singapurských novinách a aktuálne nový riaditeľ klubu, volal po odvolaní Keana z funckie.
Nový riaditeľ vyhlásil: "Ak sa po troch kolách stratíme deväť bodov, potom budeme mať len 50 percentnú šancu na postup. V minulej sezóne som bol možno jeden z najhorších Keanových kritikov. Som si istý, že ma tréner nemá rád, ale ja len hovorím tak ako to je. Pracujem s infraštruktúrou, ktorá tu už je a ľudia mi budú musieť dokázať, že dokážu robiť svoju prácu."

Blackburn na konci minulej sezóny vypadol z Premier League a svoju púť v 2.lige začnú na ihrisku Ipswichu, a následne odohrá dva zápasy pred domácim publikom proti Hullu a Leicestru. Počas letnej prestávky Kean priviedol sedem nových hráčov, vrátane mien ako Leon Best za 3 milióny libier, či Danny Murphy a Dickson Etuhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies