Novozvoleným a zároveň staronovým prezidentom SLK sa opäť stal Marian Kollár

NETKY.SK • 24 September 2016, 12:47 • 2 min
Novozvoleným a zároveň staronovým prezidentom SLK sa opäť stal Marian Kollár

BRATISLAVA - Novozvoleným a zároveň staronovým prezidentom Slovenskej lekárskej komory (SLK) sa počas XXXII. Snemu SLK stal Marian Kollár.

slovakia

left justify in out

Ako informoval Tomáš Mácha z odboru komunikácie SLK, na voľbách sa napokon zúčastnili len dvaja kandidáti, a to Marian Kollár a Ján Černák.

 

"Tretí navrhnutý kandidát doktor Karol Mičko sa počas svojho príhovoru vzdal kandidatúry. Víťaz volieb Kollár získal vo voľbe 45 hlasov, jeho protikandidát Černák 27 hlasov," priblížil výsledky.

 

Slovenská lekárska komora je nezávislá, nepolitická, samosprávna stavovská organizácia, ktorá združuje lekárov. Úlohou komory je chrániť práva a záujmy svojich členov, poskytovať bezplatné sprostredkovanie odborného, právneho a ekonomického poradenstva. Zabezpečuje aj sústavné vzdelávania lekárov. Členstvo v komore je dobrovoľné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies