Nové Zámky získali českého útočníka Jana Semoráda

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 18:42 • 2 min
Nové Zámky získali českého útočníka Jana Semoráda

NOVÉ ZÁMKY - Nováčik najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport ligy HC Nové Zámky získal ďalšiu ofenzívnu posilu, keď sa dohodol na zmluve s českým útočníkom Janom Semorádom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Českej Lípy v ostatnej sezóne pôsobil v HKM Zvolen. V 54 zápasoch základnej časti dosiahol 23 presných zásahov a so 45 kanadskými bodmi obsadil 5. miesto v tabuľke produktivity. V play-off v 12 dueloch raz rozvlnil súperovu sieť a pridal šesť asistencii.


Semorád sa v novom tíme stretne so svojím bývalým spoluhráčom spod Pustého hradu Kamilom Brabencom, toho Novozámčania angažovali začiatkom júna. "Jano sa ukázal v dobrom svetle minulú sezónu vo Zvolene, kde bol jedným z lídrov produktivity. S Kamilom sa poznajú, hrali spolu podstatnú časť ročníka 2015/2016 v prvej pätke. Očakávame od neho body a góly. Veríme, že nám pomôže v útoku,“ uviedol na oficiálnej stránke klubu športový riaditeľ Nových Zámkov Ján Chovan.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies