Nová posila Barcelony Halilovič: Na ruke má tetovanie Hala Madrid!

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 18:00 • 2 min
Nová posila Barcelony Halilovič: Na ruke má tetovanie Hala Madrid!

BARCELONA – Keď sa v lete objaví na Nou Campe najnovšia posila Barcelony Alen Halilovič asi bude mať čo vysvetľovať. Vyšlo najavo, že na ruke má tetovanie venované Realu Madrid!

slovakia

left justify in out

O sedemnásťročného stredopoliara sa zaujímal aj anglický Tottenham, avšak minulý týždeň podpísal zmluvu so španielskym veľkoklubom FC Barcelona. Mladý Chorvát dokončí sezónu v drese Dinama Záhreb.

Pred niekoľkými mesiacmi sa však na sociálnej sieti Instagram objavila fotografia jeho pravého zápästia, na ktorej sa Halilovič chválil svojím tetovaním „Hala Madrid“, čo je názov hymny Realu Madrid.

Mladučký tvorca hry bol v minulosti často prirovnávaný k ďalšiemu Chorvátovi v drese Realu Madrid Luka Modričovi a údajne sa na svoj obľúbený tím bol už niekoľkokrát pozrieť aj naživo.

Do letného prestupového obdobia však zostáva ešte niekoľko mesiacov, takže Halilovič má stále dosť času na to, aby si svoju ozdobu nechal odstrániť...

 

Hymna Realu Madrid - Hala Madrid!






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies