Nová línia výbavy Triedy V značky Mercedes-Benz

NETKY.SK • 22 Február 2016, 09:47 • 2 min
Nová línia výbavy Triedy V značky Mercedes-Benz

BRATISLAVA - Obľúbenú veľkopriestorovú Triedu V značky Mercedes-Benz s novou špičkovou líniou výbavy EXCLUSIVE, ktorá zvýši jej štýlovosť, komfort a funkčnosť čaká svetová premiéra začiatkom marca na ženevskom autosalóne.

slovakia

left justify in out

Na prvý pohľad identifikujú Triedu V s novou líniou výbavy nápisy EXCLUSIVE na predných blatníkoch. Okrem iného má navyše ozdobné prvky vo vzhľade brúseného hliníka, ventilačné dýzy v striebornej chrómovej farbe, čalúnenie stropu z mikrovlákna DINAMICA (na výber čiernej alebo porcelánovej farby), novú panoramatickú posuvnú strechu, ktorá je najväčšia v segmente (1,90 x 1,12 metra) a pri daždi sa automaticky zavrie, novú veľkú stredovú konzolou (obsahuje USB prípojky na mobil, MP3 či notebooky, otvory na kartu SD ako aj 230- a 12-voltovú zásuvku) s integrovaným chladiacim priečinkom a temperovanými držiakmi na poháre, klimatizované samostatné sedadlá v koži napa pre vodiča, spolujazdca a cestujúcich sediacich vzadu či ozvučovací systém Burmester® s priestorovým zvukom.

 

„S Triedou V EXCLUSIVE sme náš modelový program obohatili o líniu výbavy, ktorá mimoriadnou exkluzívnosťou a jedinečným komfortom reprezentuje špičku v našom portfóliu. Plníme tak želania náročných automobilových zákazníkov, ktorí oceňujú mimoriadne veľkú ponuku priestoru,“ vysvetľuje Volker Mornhinweg, vedúci divízie Mercedes-Benz Vans.

 

Lepšiu dynamiku jazdy Triedy V EXCLUSIVE zabezpečuje športový podvozok, 17-palcová brzdová sústava a 19-palcové disky z ľahkých zliatin , a bezpečnosť systém ATTENTION ASSIST a asistent jazdy pri bočnom vetre i aktívny asistent parkovania s 360-stupňovou kamerou, ktorý uľahčuje zaparkovanie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies