Brady a Chester po zostupe do druhej ligy opustili Hull City

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 16:49 • 2 min
Brady a Chester po zostupe do druhej ligy opustili Hull City

LONDÝN - Dvojica futbalistov Robbie Brady a James Chester bude i v nasledujúcej sezóne pôsobiť v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Prvý menovaný sa na tri roky upísal nováčikovi z Norwichu, Chester prestúpil za vyše jedenásť miliónov eur do West Bromwichu Albion. S "drozdami" podpísal kontrakt na štyri roky.

 

Krídelník Brady odohral v pruhovanom drese Hullu dovedna 124 zápasov. Na KC Stadium pôsobil najskôr počas dvoch hosťovaní, následne natrvalo opustil materský Manchester United. Tréner nováčika anglickej Premier League Norwichu City Alex Neil popísal pre oficiálny klubový web "kanárikov" hlavné prednosti írskej akvizície: "Je to nesmierne dynamický hráč s fantastickým pohybom a excelentnou ľavačkou." 

 

Chester pôsobil v Hulle päť sezón. Spoločne s Bradym si v sezóne 2013/2014 'vychutnali' finále FA Cupu (tesná prehra po predĺžení s Arsenalom) i následnú krátku púť v Európskej lige UEFA ("Tigers" vypadli v play-off o postup do základných skupín). Tréner West Bromwichu Tony Pulis získal svojho waleského krajana za sumu 11,3 milióna eur. 

 

Hull City v ostatnej sezóne strácal z prvého zostupového miesta na záchranu tri body. Tréner "tigrov" Steve Bruce okamžite po zostupe vyhlásil, že očakáva odchod niektorých opôr. Na adresu Jamesa Chestera pre BBC vyhlásil: "Počas celého pôsobenia v našom klube nevypustil ani jeden tréning či zápas. Je to skvelý chlapec, nemohol som mu zabrániť v pokračovaní kariéry v Premier League." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies