Nórsky fanúšik si vsadil na Suarezove 'zuby': Vyhral 670 eur!

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 11:53 • 2 min
Nórsky fanúšik si vsadil na Suarezove 'zuby': Vyhral 670 eur!

OSLO - Nepochopiteľný akt zahryznutia uruguajského futbalistu Luisa Suareza do ramena súpera v utorňajšom zápase na MS šokovalo celý svet.

slovakia

left justify in out

Nórskeho stávkara však nie. Thomas Syversen si vsadil práve na "zuby" Suarez a keďže tie sa zahryzli do Taliana Giorgia Chielliniho, tešil sa z výhry 5600 nórskych korún (približne 670 eur).

 

Podľa agentúry dpa po celej Európe na "prešľape" Suareza zbohatlo minimálne 167 ľudí, ktorí stavili peniaze na to, že niekoho pohryzie. Výhry v celkovej výške približne 50.000 eur vyplatia aj v prípade, že FIFA po vyšetrovaní incidentu vyhlási, že Suarez súpera nepohrýzol. "V tom prípade FIFA uvidí niečo, čo sme my nevideli. Bolo to uhryznutie," potvrdil hovorca stávkovej spoločnosti Betsson Group.
      

"Je to tá najšialenejšia stávka, akú som kedy spravil," uviedol pre denník Aftenposten. Syversen si stavil na to, že Suarez uhryzne niektorého z talianskych hráčov v ich vzájomnom zápase, necelé 4 euro.
      

Dvadsaťtriročný Nór, ktorý si zarába na živobytie hraním pokru, povedal, že incident nevidel naživo, ale pozrel si ho zo záznamu. "Bolo to celkom zvláštne," komentoval situáciu. "A úspešné pre mňa" dodal.
      

Podľa Syversena je útočník FC Liverpool výborný futbalista, no "ja som fanúšik Blackpoolu, takže nemám jeho dres. Ale možno kúpim jeden pre moju priateľku. Rada nosí moje dresy a v sobotu má narodeniny," citovala ho agentúra dpa.
      

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) už otvorila disciplinárne konanie voči Suarezovi, ktorému hrozí trest až do dvoch rokov.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies