Pozitívny muž absolvoval štyri testy, ohrozil tak verejnosť a ovplyvnil priemer nakazených

NETKY.SK • 25 Január 2021, 20:30 • 2 min
Pozitívny muž absolvoval štyri testy, ohrozil tak verejnosť a ovplyvnil priemer nakazených

Muž sa nechal otestovať na viacerých odberných miestach, dopustil sa tak ohrozovania verejnosti a navýšil počet nakazených všetkým obciam, v ktorých bol na testovaní.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný mladík konal veľmi nerozvážne keď sa neuspokojil s jedným pozitívnym výsledkom testu na COVID-19. Výsledok si šiel overiť na ďalšie tri odberné miesta a to i napriek upozorneniam. Postupne navštívil až štyri pracoviská. Už po prvom mal okamžite odísť do izolácie. Mladý muž sa najprv nechal otestovať v obci Terany. Potom odišiel do susedných Dudiniec.

No a napokon zakotvil v Šahách. Tam sa nechal otestovať až na dvoch miestach. Všetky štyri testovania mu potvrdili pozitívny výsledok. Dopustil sa tak ohrozovania nebezpečnou chorobou. Celou vecou sa zrejme bude zaoberať polícia.

 

img

 

„Tým pádom, že sa nechal pretestovať na viacerých odberných miestach, navýšil percentuálny výsledok počtu pozitívnych nielen obciam, v ktorých sa nechal pretestovať, ale rovnako tak aj celému okresu," uviedol pre TV Markíza prednosta okresného úradu v Leviciach.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies