Niektoré linky MHD v Bratislave budú cez víkend premávať inak

NETKY.SK • 10 November 2017, 14:03 • 2 min
Niektoré linky MHD v Bratislave budú cez víkend premávať inak

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava (DPB) avizuje dočasnú zmenu v premávke liniek MHD. Súvisia s rekonštrukciou úseku Karadžičovej a Radlinského ulice.

slovakia

left justify in out

V sobotu (11.11.) od 06.00 h sa začne oprava povrchu vozovky na Kradžičovej ulici v úseku a smere od križovatky s Poľnou ulicou po križovatku s Bazovou ulicou. Práce by mali byť ukončené v pondelok (13.11.). "Linky MHD nebudú počas týchto prác zastavovať na zastávke Šoltésovej v smere na Legionársku ulicu," informuje DPB na svojom webe.

 

Pripomína tiež, že v piatok a v sobotu budú opravovať Radlinského ulicu v úseku a smere do mesta medzi Bernolákovou a Wilsonovou ulicou, v oboch dňoch do 16.00 h. "Trolejbusová linka číslo 208 bude v tejto súvislosti od zastávky Krížna v smere Šulekova odklonená bez vynechania zastávky po trase Legionárska, Račianske mýto, Mýtna, Vazovova, Radlinského, kde sa od zastávky Blumentál napojí na svoju trasu," uvádza DPB.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies