Nick Valensi z kapely The Strokes má novú skupinu

NETKY.SK • 3 August 2016, 13:30 • 2 min
Nick Valensi z kapely The Strokes má novú skupinu

LOS ANGELES - Americký gitarista Nick Valensi, známy z newyorskej formácie The Strokes, založil novú kapelu s názvom CRX. V skupine pôsobia okrem 35-ročného muzikanta aj Ralph Alexander z kapely The Dose, Richie James Follin známy z Guards alebo The Willowz, Jon Safley a Darian Zahedi.

slovakia

left justify in out

Kapela informovala o svojom vzniku na sociálnych sieťach a má už aj oficiálnu webstránku www.crxmusic.com či farebné logo. Ukážku tvorby však zatiaľ neponúkli. Muzikanti tiež zverejnili dátumy koncertov, ktoré sa budú konať tento mesiac v Los Angeles a New Yorku. V septembri budú potom na troch vystúpeniach predskakovať 46-ročnému hudobníkovi a spevákovi Beckovi.

 

Nick Valensi bol jediným členom spomínaných The Strokes, ktorý doteraz nehral v žiadnom vedľajšom projekte. S formáciou The Strokes vydal albumy Is This It (2001), Room On Fire (2003), First Impressions Of Earth (2006), Angles (2011) a Comedown Machine (2013). Tento rok v júni ponúkli EP Future Present Past. Spolupracovali s ním napríklad aj Regina Spektor, Sia alebo Kate Pierson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies