Nick Cave & The Bad Seeds vystúpia v Prahe aj Viedni

NETKY.SK • 8 Február 2017, 12:07 • 2 min
Nick Cave & The Bad Seeds vystúpia v Prahe aj Viedni

PRAHA - Austrálska rocková kapela Nick Cave & The Bad Seeds absolvuje na jeseň európske turné, v rámci ktorého sa predstaví aj v Prahe a Viedni.

slovakia

left justify in out

V hlavnom meste Českej republiky skupina zahrá 26. októbra v O2 Arene, vo viedenskej Stadthalle potom 1. novembra. Nick Cave & The Bad Seeds odštartujú turné 24. septembra v anglickom Bournemouthe a ukončia ho 19. novembra v izraelskom Tel Avive. Okrem Prahy a Viedne sa predstavia napríklad aj v Londýne, Paríži, Amsterdame, Osle, Štokholme, Kodani, Berlíne, Varšave, Belehrade, Ríme, Ženeve či Aténach. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 17. februára.


Formácia Nick Cave & The Bad Seeds vznikla v roku 1983 po rozpade skupiny The Birthday Party. Debutovali o rok neskôr albumom From Her To Eternity, po ktorom vydali ďalších pätnásť štúdioviek, vrátane tej zatiaľ poslednej s názvom Skeleton Tree (2016). Na konte majú tiež štyri koncertné záznamy a dve kompilácie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies