Nicholsonová klame?! Vedenie schôdze päť dní po pôrode si údajne vybrala sama

NETKY.SK • 7 September 2016, 12:08 • 2 min
Nicholsonová klame?! Vedenie schôdze päť dní po pôrode si údajne vybrala sama

BRATISLAVA – Poslankyňa za SaS Lucia Ďuriš-Nicholsonová šokovala verejnosť vyhlásením, že musela ísť iba 5 dní po pôrode do práce. Všetko je však úplne inak a podľa Národnej rady poslankyňa klame.

slovakia

left justify in out

Ludia Ďuriš-Nicholsonová iba 5 dní po pôrode viedla včerajšiu parlamentnú schôdzu od 18:00 do 19:00. Podľa jej slov rozpis služieb jej dali naschvál. Podľa podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara však Nicholsonová klame.

 

„Nie političku Luciu Nicholsonovú, ale jej päťdňového syna chcel predseda parlamentu Andrej Danko uchrániť od toho, aby prvé dni svojho života trávil v aute pri budove Národnej rady čakaním na svoju matku. Tá sa totiž na vlastnú žiadosť a zodpovednosť dôrazne domáhala vedenia dnešnej schôdze. Dostala ju, aby slovenská verejnosť ostala ušanovaná od hysterických výkrikov, ako vedenie parlamentu popiera práva opozície,“ napísal na Hrnčiar na fecbooku. Nicholsonová si tak vedenie schôdze vybrala sama.

 

 

 

„S úžasom som si však prečítal vyjadrenie pani Nicholsonovej o jej dnešnom parlamentnom pôsobení: „Čo iné mi ostáva, keď mi dali viesť schôdzu..." Podpredsedníčka parlamentu škaredo zavádza ľudí, ak nemám rovno povedať, že klame. A zaťahovanie päťdňového synčeka do politiky je pre mňa ako pre otca nechutné a neprijateľné. To čo sa dnes udialo bol zo strany Richarda Sulíka a Lucie Nicholsonovej vopred pripravený a zinscenovaný marketingový ťah,“ uzavrel Hrnčiar.

 

 

 

Hrnčiarove vyjadrenie podporila pre netky.sk aj hovorkyňa NR Zuzana Čižmáriková, „pani poslankyňa zavádza ak hovorí, že v deň pôrodu jej poslali rozpis služieb. 31.8.2016 kancelária parlamentu jej poslala prvý harmonogram, keďže na poslaneckom grémiu deklarovala, že neostáva na materskej dovolenke. Následne jej asistentka požiadala o večerné služby sms správou a poslala aj vyplnený rozpis, kde sama žiada o večernú službu."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies