Nicholasovi Sparksovi sa po 25 rokoch rozpadlo manželstvo

NETKY.SK • 7 Január 2015, 15:04 • 2 min
Nicholasovi Sparksovi sa po 25 rokoch rozpadlo manželstvo

USA - Americký spisovateľ Nicholas Sparks sa po 25 rokoch rozišiel s manželkou Cathy. Štyridsaťdeväťročný rodák z Omahy v Nebraske to potvrdil magazínu Us Weekly.

slovakia

left justify in out

„Cathy a ja už nie sme spolu. Samozrejme, nebolo to jednoduché rozhodnutie. Aj naďalej ostávame priateľmi a rešpektujeme jeden druhého,“ vyjadril sa autor romantických kníh, z ktorých mnohé sa dočkali aj filmového spracovania.

 

Dvojica, ktorá sa zosobášila v júli 1989, má spolu päť detí - synov Milesa, Ryana a Landona a dcéry Lexie a Savannah. Zoznámili sa na Univerzite Notre Dame a neskôr si posielali ľúbostné listy. „Vzal som si ženu, ktorá veľmi miluje. S určitosťou môžem povedať, že všetky ženské postavy, ktoré som vytvoril, sú v mnohom podobné mojej manželke. Sú inteligentné, verné a zábavné. A predovšetkým, nie sú to slabošky. Sú to dobré, spoľahlivé ženy,“ vyjadril sa Sparks predvlani pre HuffPost Live. 

 

Nicholas Charles Sparks je známy románmi ako Zápisník jednej lásky (1996), Správa vo fľaši (1998), Nezabudnuteľná cesta (1999), Noci v Rodanthe (2002), Milý John (2006), Šťastlivec (2008), Posledná pieseň (2009), Bezpečný prístav (2010), To najlepšie zo mňa (2011) či Najdlhšia cesta (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies