NHL: Zákrok na Sedina vystrašil fanúšikov vo Vancouveri

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 11:45 • 2 min
NHL: Zákrok na Sedina vystrašil fanúšikov vo Vancouveri

VANCOUVER - Hokejistu Vancouveru Canucks Daniela Sedina museli počas nedeľňajšieho zápasu NHL s Calgary previezť do nemocnice, kde je hospitalizovaný a v stabilizovanom stave.

slovakia

left justify in out

Situácia zo záveru druhej tretiny vystrašila fanúšikov v Rogers Centre, ktorí na pár sekúnd zmĺkli. Švéd po zákroku rukami od Paula Byrona narazil tvrdo hlavou do plexiskla a spadol na ľad.

 

Daniel Sedin ostal dlho ležať na ľade a záchranári museli priniesť nosidlá. Byron dostal trest na 5 minút a do konca zápasu za narazenie. "Daniela Sedina hospitalizovali v stabilizovanom stave a podrobí sa ďalším vyšetreniam," píše sa v stanovisku Vancouveru. 

 

Byron patrí v lige medzi najslušnejších hráčov, pred nedeľou mal na konte len dvanásť trestných minút. Pravdepodobne ho čaká disciplinárne konanie. "Chcel som dohrať situáciu. Nemyslím si, že by to bol nečistý zákrok a určite som ho nechcel zraniť. Verím, že bude v poriadku," tvrdil Byron. 

 

Daniel Sedin strelil v nedeľňajšom súboji pred zranením dva góly, po stretnutí ho vyhlásili za prvú hviezdu. Vancouver napokon vyhral 5:1. "Verím, že Daniel bude v poriadku. Bol som trocha znepokojený, keď som videl, že sa nehýbe," priznal tréner John Tortorella. Informácie zverejnil web NHL.com. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies