NHL: Súperom Washingtonu vo Winter Classic 2015 by malo byť Hossove Chicago

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 17:49 • 2 min
NHL: Súperom Washingtonu vo Winter Classic 2015 by malo byť Hossove Chicago

WASHINGTON - Súperom Washingtonu vo Winter Classic 2015 v zámorskej NHL by malo byť Chicago v zostave so slovenským hokejistom Mariánom Hossom.

slovakia

left justify in out

Tradičný novoročný duel pod holým nebom je na programe 1. januára 2015.
     

Informáciu o zložení budúcoročnej dvojice priniesol reportér televíznej stanice TSN Bob McKenzie na sociálnej sieti Twitter. Dejisko konania Winter Classic 2015 ešte nie je stanovené. Vo vedení pred ostatnými kandidátmi je Nationals Park, ktorý je domácim stánkom Washington Nationals v bejzbalovej MLB. Aréna má kapacitu 41.418 divákov. V drese "čiernych jastrabov" by sa tak pod holým nebom mal predstaviť aj Marián Hossa. S Michalom Handzušom, ktorý obliekal dres Chicaga v dvoch uplynulých sezónach, už v klube nepočítajú.
     

Minuloročný Winter Classic sa odohral za hustého sneženia na Michigan Stadium medzi Detroitom a Torontom (2:3 sn). V drese "červených krídiel" sa predstavil aj útočník Tomáš Tatar, ktorý nemal v nájazdom rozstrele presnú mušku a jeho tím tak stratil dva body. V zápase sa zrodila aj historicky najväčšia návšteva na hokeji, keď organizátori predali dovedna až 105.500 vstupeniek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies