NHL: Studenič skončil v prípravnom kempe New Jersey, vyradili ho medzi prvými

NETKY.SK • 20 September 2017, 10:22 • 2 min
NHL: Studenič skončil v prípravnom kempe New Jersey, vyradili ho medzi prvými

NEWARK - Slovenský útočník Marián Studenič už nepokračuje v prípravnom kempe hokejistov New Jersey Devils pred nastávajúcou sezónou NHL. Studenič sa ocitol na zozname šiestich hráčov, s ktorými sa Devils rozlúčili pri utorkovom prvom "zoštíhľovaní" súpisky.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný pravý krídelník zamieril do svojho klubu Hamilton Bulldogs v juniorskej OHL. V hlavnom kempe New Jersey zostalo 31 útočníkov, 16 obrancov a 5 brankárov. Informuje o tom portál nj.com.

Predchádzajúce skvelé výkony v nováčikovskom kempe New Jersey priniesli odchovancovi skalického hokeja Studeničovi odmenu v podobe pozvánky do hlavného kempu "diablov". Rodák z Holíča si vyslúžil pochvalu od Ricka Kowalského, ktorý je hlavným koučom farmárskeho družstva Binghamton Devils v AHL, aj od generálneho manažéra Raya Shera. V tvrdej konkurencii hlavného kempu medzi 33 útočníkmi sa však nepresadil.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona