Igor Matovič z karantény opísal recept na špeciálny vianočný darček

NETKY.SK • 21 December 2020, 10:14 • 2 min
Igor Matovič z karantény opísal recept na špeciálny vianočný darček

Predseda vlády bol pozitívne testovaný na COVID-19, ale ani z karantény nezostal nečinný. Prezradil, koho považuje za osobnosť končiaceho sa roka.

slovakia

left justify in out

„Pre mňa je osobnosťou roka obyčajná zdravotná sestra, lekár či sanitár z prvej línie. Ľudia, ktorí dennodenne nasadzujú svoje zdravie a svoje životy v službe iným bez toho, aby si užívali svetlá reflektorov,“ vysvetlil tretí najvyšší slovenský ústavný činiteľ.

 

Nazdáva sa, že vavrín slávy pre rok 2020 patrí práve do tejto oblasti, a to úplne oprávnene. „Nikto iný toľko neriskoval a nezachránil toľko životov. Naša vďaka im však nepomôže, ak si ich nebudeme vážiť,“ zdôraznil potrebu ukázať, kde sa nachádza naše hodnotové nastavenie. Líder OĽaNO je presvedčený, že toto musíme ukázať aj v každodenných praktických postojoch.

 

 

„Prestaňme konečne merať rozmer pandémie len počtom zatvorených barov,“ zdôraznil s tým, že obyčajný človek sa zväčša nespráva ako sociopat. „Ukážme, že sme ľudia a nie bezcitní sociopati ... ukážme, že nám aj na zdraví a živote cudzieho človeka záleží,“ povedal s dôvetkom, že to je recept na najkrajšie ocenenie pre osobnosti roka.

 

„To bude najväčšia kytica vďaky našim zdravotníkom,“ uzavrel Matovič na sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies