NHL: Stolla z LA Kings zatkli pre podozrenie z držanie drog

NETKY.SK • 19 Apríl 2015, 09:30 • 2 min
NHL: Stolla z LA Kings zatkli pre podozrenie z držanie drog

LOS VEGAS - Kanadského hokejového útočníka Jarreta Stolla z Los Angeles Kings zatkli v piatok v Las Vegas pre podozrenie z držania kokaínu a extázy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročného dvojnásobného víťaza Stanleyho pohára zadržali vo wellness centre hotelového komplexu MGM Grand a následne umiestnili do väzenia v Clark County. Hokejista Kings je po zložení kaucie 5000 dolárov už na slobode. Bližšie podrobnosti o prípade zatiaľ nie sú známe.


"Dozvedeli sme sa o správe polície z Clark County o zatknutí Jarreta Stolla. Náš klub to znepokojilo a začali sme už aj interné vyšetrovanie," uviedli v stanovisku zástupcovia Los Angeles Kings.


Stoll získal s "kráľmi" v rokoch 2012 a 2014 Stanleyho pohár. Po tejto sezóne, v ktorej Kings ani nepostúpili do play-off, mu vyprší platný kontrakt. Do Los Angeles prišiel v roku 2008 z Edmontonu, v NHL odohral 792 zápasov s bilanciou 140 gólov a 239 asistencií. Informácie zverejnil web CBS.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies