Carmen Geiss spravila chybu! Odpustia jej to Slováci?

NETKY.SK • 13 Máj 2022, 08:28 • 2 min
Carmen Geiss spravila chybu! Odpustia jej to Slováci?

BRATISLAVA - Nemecká milionárka prišla na Slovensko s rodinou na pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS), ktorý vyhlásil, že tým pomôžu s propagáciou našej krajiny.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročná Nemka zverejnila na Instagrame, kde má viac ako 867-tisíc sledovateľov, štyri príspevky z ciest po Slovensku. V jednom z nich však spravila chybu, na ktorú upozornil portál Zomri.sk. Pochválila sa v ňom luxusnou kúpeľňou v bratislavskom hoteli, no v popise označila hotel s podobným názvom, ktorý sa nachádza v Rusku. Neskôr chybu opravila. 

 

 

Rodina mala u nás pôvodne nakrútiť jednu epizódu svojej šou Geissenovci – Ťažký život milionárov (2011). Podľa najnovších informácií však plánujú zostrihať svoj týždňový výlet do troch častí. Zážikov už majú neúrekom. Najnovšie Carmen zverejnila fotografiu a video z vrtuľníka, z ktorého rodina obdivovala krásy slovenskej prírody. Všetkým sledovateľom pritom zaželala „krásny deň zo Slovenska“. 

 

 

Prečítajte si tiež: Slová plné lásky i streľba! Tak vyzeral deň Geissenovcov v Banskej Štiavnici



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies