NHL: Silnejší a rýchlejší Jurčo hodil zlú sezónu za hlavu

NETKY.SK • 25 September 2015, 10:09 • 2 min
NHL: Silnejší a rýchlejší Jurčo hodil zlú sezónu za hlavu

DETROIT - Znova miluje hokej a je to na ňom vidieť, tvrdí o Tomášovi Jurčovi, klubovom spoluhráčovi z Detroitu, iný slovenský útočník Tomáš Tatar.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, má 'hlad'. Na tréningoch je to očividné. V lete odviedol dobrú prácu, aby zosilnel a bol ešte rýchlejší. A pripravuje sa mentálne," povedal na krajanovu adresu Tatar.

 

Jurčo nenamieta, že má za sebou zbabranú sezónu, ale nechce sa k nej vracať. V 63 vystúpeniach strelil šikovný technik iba tri góly. "Stále som si myslel, že sa to kdesi zlomí, ale neprišlo to. Človeku to potom stále víri mysľou. Nebola to dobrá sezóna. Je to však už za mnou. Zaoberám sa budúcnosťou," citovali The Detroit News 22-ročného Jurča.

 

Nový kouč Red Wings Jeff Blashill viedol Košičana v AHL v tíme Grand Rapids, aj preto verí v jeho obrodenie. "Keď sa pozriete do AHL, veľa takých ako on tam nenájdete. Dúfam, že sa chopí príležitosti. Je silný s pukom a prináša húževnatosť. Myslíme si, že disponuje skutočne dobrými zručnosťami," povedal Blashill.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies