NHL: Pittsburgh získal z Toronta špecialistu na oslabenia Winnika

NETKY.SK • 26 Február 2015, 09:20 • 2 min
NHL: Pittsburgh získal z Toronta špecialistu na oslabenia Winnika

TORONTO - Klub zámorskej hokejovej NHL Pittsburgh Penguins vystužil svoj káder o krídelníka Daniela Winnika, ktorého získal z Toronta výmenou za útočníka Zacha Silla, voľbu v 4. kole tohtoročného draftu a v 2. kole budúcoročného draftu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Winnik zaznamenal v 58 zápasoch v drese Maple Leafs 25 bodov (7+18) a až 15 plusiek. Pre Toronto bol cenný najmä pri oslabeniach, kanadský klub však chce zmeniť tvár tímu, ktorý druhý rok po sebe nepostúpi do play off. "Daniel je hráč, s ktorým počítame do jedného z prvých troch útokov. Poskytuje nám väčšiu vyváženosť v ofenzíve. Zažíva zatiaľ výbornú sezónu, jednu z najlepších v jeho kariére. A patrí medzi najlepších hráčov na oslabenia v lige," charakterizoval novú posilu pre nhl.com generálny manažér "tučniakov" Jim Rutherford.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies