NHL: Pirri sa dohodol s Floridou, Holland ostáva v Toronte

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 13:00 • 2 min
NHL: Pirri sa dohodol s Floridou, Holland ostáva v Toronte

NEW YORK - Klub zámorskej hokejovej NHL Florida Panthers sa dohodol na predĺžení zmluvy s útočníkom Brandonom Pirrim o ďalšie dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný center odštartoval kariéru v profilige v drese Chicaga Blackhawks. Počas prvých troch sezón strávil väčšinu času na farme v Rockforde a za prvý tím odohral len šesť zápasov. V tej uplynulej nastúpil na 28 stretnutí, v ktorých nazbieral jedenásť bodov (6+5), no Chicago ho potom vymenilo práve na Floridu. Za "panterov" odohral ďalších 21 duelov s bilanciou sedem gólov a sedem asistencií.

 

Nový dvojročný kontrakt dostal aj Peter Holland z Toronta Maple Leafs. Dvadsaťtriročného stredného útočníka si vybral Anaheim v 1. kole draftu v roku 2009 z 15. miesta, no v prvom tíme Ducks sa nepresadil a tak v uplynulom ročníku putoval do Toronta. Za "javorové listy" odohral 39 zápasov a nazbieral desať bodov.

 

Vedenie St. Louis Blues podpísalo ročný dvojcestný kontrakt s Chrisom Butlerom. Dvadsaťsedemročný zadák pôsobil vlani v Calgary, za ktoré odohral 82 zápasov a nazbieral 16 bodov (2+14). Počas šiestich sezón v dresoch Flames a Buffala nastúpil na 349 duelov základnej časti s bilanciou 75 bodov a 158 trestných minút. V play off pridal sedem štartov, jednu asistenciu a desať trestných minút. Blues zároveň podpísali ročnú dvojcestnú zmluvu s útočníkom Bennom Ferrierom.

 

Boston Bruins predĺžili zmluvu o ďalšiu sezónu s dvadsaťtriročným útočníkom Jordanom Caronom. Buffalo podpísalo dvojročnú s o rok starším zadákom Chadom Ruhwedelom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies