NHL: Parenteau si poranil koleno a v základnej časti si už nezahrá

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 13:07 • 2 min
NHL: Parenteau si poranil koleno a v základnej časti si už nezahrá

DENVER - Klub zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche prišiel do konca základnej časti o útočníka PA Parenteaua, ktorý si v pondelňajšom zápase s Winnipegom (3:2 pp) poranil pravé koleno.

slovakia

left justify in out

"Uvidíme, ako to bude s play off, ale bude nám chýbať štyri až šesť týždňov," uviedol tréner "lavín" Patrick Roy. Parenteau si poranil väz v kolene hneď pri svojom prvom striedaní v zápase. Neskôr sa pokúsil naskočiť späť na ľad, no nedokázal dobre korčuľovať. "Mal veľké bolesti, no PA je skvelý hráč a chcel to ešte skúsiť," pokračoval Roy.
      

Tridsaťročný krídelník odohral v prebiehajúcej sezóne 53 zápasov, v ktorých strelil 14 gólov a pridal 19 asistencií. V 289 dueloch NHL v dresoch Chicaga, NY Islanders a Avalanche nazbieral celkovo 205 bodov.
      

Do zápasu nenaskočil ani Paul Šťastný a tak vedenie Colorada oznámilo, že z farmy Lake Erie Monsters z AHL povolá dvojicu útočníkov Paula Careyho a Brada Malona.
      

Colorado figuruje na 5. priečke Západnej konferencie s pohodlným 16-bodovým náskokom pred deviatym Phoenixom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies