NHL: Obranca Columbusu Johnson podstúpi operáciu ramena, vynechá zvyšok základnej časti

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 12:40 • 2 min
NHL: Obranca Columbusu Johnson podstúpi operáciu ramena, vynechá zvyšok základnej časti

COLUMBUS - Americký hokejový obranca Jack Johnson z klubu Columbus Blue Jackets sa podrobí artroskopickej operácii ramena a vynechá zvyšok základnej časti NHL. Pre oficiálny portál súťaže to povedal generálny manažér "modrokabátnikov" Jarmo Kekäläinen.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný zadák strelil v tejto sezóne šesť gólov a zaznamenal 14 bodov v 60 zápasoch, s priemerom 24 minút a 10 sekúnd na zápas bol najvyťaženejším hráčom Blue Jackets. Johnson bol treťou voľbou Caroliny Hurricanes v drafte 2005, za ktorú ale nikdy nehral.

 

V NHL nastúpil za Columbus a Los Angeles v 629 zápasoch s bilanciou 58 gólov a 244 bodov. Blue Jackets ho získali vo februári 2012 spoločne s výberom v 1. kole draftu (Marko Daňo) z Los Angeles za útočníka Jeffa Cartera.

 

Columbus má bilanciu 28-33-8 a na postupové miesto do play off stráca 15 bodov. Do konca základnej časti odohrajú Blue Jackets ešte 13 zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies