NHL: Nominácia Scotta prinútila vedenie súťaže upraviť pravidlá hlasovania

NETKY.SK • 22 November 2016, 08:42 • 2 min
NHL: Nominácia Scotta prinútila vedenie súťaže upraviť pravidlá hlasovania

NEW YORK - Vedenie zámorskej NHL vykonalo opatrenia, aby zamedzilo svojvoľnému hlasovaniu fanúšikov, ktoré viedlo ku kurióznej nominácii Johna Scotta do prestížneho Zápasu hviezd 2016.

slovakia

left justify in out

Útočník, ktorý len pred pár týždňami ukončil kariéru, sa do povedomia dostal najmä vďaka nečakanej účasti v Zápase hviezd NHL, do ktorého ho nominovali vďaka enormnej podpore hlasujúcich fanúšikov.

 

Vo svojich tímoch patril Scott k "zlým mužom" a nezriedka sa púšťal do pästných výmen. V NHL odohral celkovo 290 zápasov, v ktorých strelil 5 gólov, pridal 6 asistencií a nazbieral aj 566 trestných minút. V sezóne 2015/2016 fanúšikovia využili voľnú ruku pri výbere hráčov do Zápasu hviezd a za Scotta hlasovali do takej miery, že ho skutočne nominovali medzi ligovú smotánku.

 

Vedenie NHL v tejto súvislosti informovalo, že kapitánmi All Star tímov nemôžu byť zranení hráči, resp. korčuliari pôsobiaci v nižšej súťaži AHL. To bol aj prípad Scotta, ktorý v tom čase hrával za farmu Montrealu Canadiens.

 

Víkend All Star sa uskutoční v januári 2017 v Los Angeles.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies