NHL: Niederreiter podpísal s Minnesotou nový päťročný kontrakt na 26,25 mil. USD

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 08:20 • 2 min
NHL: Niederreiter podpísal s Minnesotou nový päťročný kontrakt na 26,25 mil. USD

St. Paul - Švajčiarsky hokejista Nino Niederreiter a klub NHL Minnesota Wild sa podpisom novej zmluvy vyhli arbitráži, ktorú mali naplánovanú na 3. augusta. Päťročný kontrakt vynesie 24-ročnému útočníkovi celkovo 26,25 milióna dolárov, v priemere tak zarobí 5,25 mil. USD za sezónu.

slovakia

left justify in out

Niederreiter, ktorý mal štatút obmedzeného voľného hráča, si v minulom ročníku utvoril kariérne maximá v počte gólov (25) aj kanadských bodov (57), k tomu si pripísal i 17 plusových bodov. Bolo jasné, že si oproti predošlej zmluve platovo polepší, doteraz zarábal ročne v priemere 2,667 mil. dolárov.

 

Technicky zručného krídelníka získali "divosi" pred štyrmi rokmi z NY Islanders výmenou za Cala Clutterbucka a voľbu v 3. kole draftu. Minnesote zostáva podpísať ešte dvoch obmedzených voľných hráčov - útočníkov Mikaela Granlunda a Marcusa Foligna. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies