NHL: Meszároš vraj nič nemenil, tréner vníma jeho prácu navyše

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 08:18 • 2 min
NHL: Meszároš vraj nič nemenil, tréner vníma jeho prácu navyše

BUFFALO - Slovenský obranca Andrej Meszároš v uplynulom týždni zaujal v NHL dvoma dvojgólovými stretnutiami po sebe, ale za "explóziou" 29-ročného zadáka podľa jeho vlastných slov nie je nijaká podstatná zmena v spôsobe hry. V 52 zápasoch sezóny 2014/2015 sa bek Buffala presadil iba trikrát, následne však prišli štyri presné zásahy v dvoch dueloch.

slovakia

left justify in out

"Nemyslím si, že robím niečo ináč než dosiaľ. Len strieľam a padá to tam. V posledných mesiacoch sa cítim dobre. V Colorade by som dva góly vymenil za naše víťazstvo, čo sa nestalo. Mám lepší pocit, keď skórujem a zvíťazíme, tak ako v Arizone," povedal podľa Buffalo News považskobystrický rodák.

 

Tréner Sabres Ted Nolan si všimol, že Meszároš na sebe viac pracuje. "Po tréningu si pridáva navyše. Nie je v tom nijaké tajomstvo. Myslím si, že tvrdá práca a vyššia produktivita sú spojené nádoby. Už asi mesiac zostáva na ľade dlhšie, viac korčuľuje, strieľa a odzrkadlilo sa to na jeho zlepšenej hre."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies