NHL: Marinčin zažíva ťažké časy, v zostave Toronta nemá isté miesto

NETKY.SK • 20 Október 2015, 12:47 • 2 min
NHL: Marinčin zažíva ťažké časy, v zostave Toronta nemá isté miesto

TORONTO - Náročné obdobie prežíva v kanadskom Toronte slovenský hokejový obranca Martin Marinčin. Dvadsaťtriročný košický bek totiž sledoval oba minulotýždňové zápasy svojho tímu Toronto Maple Leafs v zámorskej NHL iba z hľadiska, tréner Mike Babcock ho totiž nezaradil na súpisku.

slovakia

left justify in out

Marinčin v aktuálnej sezóne absolvoval v profilige zatiaľ tri stretnutia, v ktorých jeho čas strávený na ľade osciloval okolo pätnástich minút. Najbližšie sa "javorové listy" predstavia v stredu na ľade Buffala a podľa denníka Toronto Sun zatiaľ nie je známe, či slovenský bek bude opäť na tribúne alebo zasiahne do diania na hracej ploche. Martin Marinčin strávil predchádzajúcu sezónu v konkurenčnom Edmontone, Oilers ho koncom júna 2015 vymenili do Toronta a v júli slovenský olympionik podpísal nový kontrakt na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies