NHL: Handzuš nenastúpi ani proti Ottawe

NETKY.SK • 29 Október 2013, 10:31 • 2 min
NHL: Handzuš nenastúpi ani proti Ottawe

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš z Chicaga Blackhawks nenastúpi ani na utorňajší súboj zámorskej NHL proti Ottawe.

slovakia

left justify in out

Banskobystričan absentoval už v posledných dvoch stretnutiach, doma i vonku proti Minnesote. Centra trápi zranenie v hornej časti tela, vedenie klubu jeho rozsah nešpecifikovalo. Handzuša možno čaká aj dlhšia pauza. O jeho absencii informujú viaceré zámorské zdroje.

V pondelok v Minnesote hral na poste druhého centra Brandon Pirri. Dvadsaťdvaročný útočník bol v minulej sezóne najproduktívnejším hráčom farmy Blackhawks v Rockforde. Handzušov návrat do zostavy je možný podľa webu NBC Sports v niektorom z víkendových stretnutí. Chicago nastúpi v sobotu vo Winnipegu, v nedeľu privíta Calgary. Za Blackhawks hral v tejto sezóne v deviatich stretnutiach, v ktorých strelil jeden gól a pridal dve asistencie. Na ľade strávil v priemere 13:18 min. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies